Make your own free website on Tripod.com

Back

Ni ader sedikit info mengenai Japan yg boleh korang baca. Banyak lagi topik menarik yg lain  yg aku nak
ketengahkan tapi aku belum berkesempatan untuk menulisnya. So, hopefully korang bersabo dulu la ekk sehingga
page ni diupdate sket demi sket.


Geografi Japan

Ader aper kat sini?! Bleh belek peta, some Japan facts, citer sket pasal cuaca, people, religion, and bla...bla..bla...


 
 A Year In Japan

Ni pasal weather and some events. Start from winter, spring, summer and autumn. Some facts that maybe you'd like to know.


 
Generasi Baru

Kenali generasi baru Japanese dari mata kasar kami yg bermastautin sementara di sini.


 
College Life

Citer pasal college life secara amnya laa...ader gak ler tercampur sket kot citer aku..hehehe...


 
Gourmet

Citer pasal makanan, aku perkenalkan sket sebahagian drpd makanan Jepun yg popular dan sedap dimakan.


 
Gomi

Info mengenai sistem pembuangan sampah di Japan. NEW!

Kalau ader komen or pertanyaan hantarkan sahaja melalui e-mail. Aku mintak tolong korang sign guestbook
kalau korang dah abis surf site aku ni. Tengkyuuu!!

Back

Muka Depan