Make your own free website on Tripod.com

View My Guestbook
Sign My Guestbook


 


 

 
Assalammualaikum dan Selamat Datang kepada meka-meka yg sudi mengunjungi halaman ni.  Hopefully  korang enjoy aper yg ader then kot2 dapat ler aper-aper  manfaat kat sini.  Apa yg kurang tu aku mintak maap jer la yekkk. Next time kalau berkenan ngan laman aku ni. Jemput-jemput ler singgah lagi. Laman aku ni banyak bahan bacaan, harap tak membosankan korang, kay! So, take time and relax...Kalau tak larat nak baca semua, boleh sambung lain hari...
What's New :

 1. Aku update seciput Life Sekarang.
2. Good news!! Site Muzik telah diupdatekan. Lagu-lagu lama dan baru telah ditambah, so check it out! Saja nak promote kat korang lagu2 favourite aku.
3. Knowing Japan - info mengenai pembuangan gomi.
4. Part Travel - citer buhsan aku pegi ke Tokyo Disney Sea bebaru ni. Nak tau aper ader kat situ bleh la baca part ni.
5. Japanese Artist - new entry Kotaro Koizumi.

 

THIS SITE CONTENTS :



 
 
 
 
 
 

Biografi
Biodata webmaster la...Nak kenal aku bleh klik sini. Eheheheh!!
Muzik UPDATE!
Ader sket koleksi lagu english Real Audio kat sini. Baru diupdatekan.
Karya
Part ni beku buat sementara waktu pasal ketiadaan karya.
My Life In Japan
My life as student. Also other info about Japanese artist.
My Favourite Link
Link menarik including media, music, lyrics, recepies, Islam, other personal homepage, other info, etc.


 

Ada sebarang komen or pandangan?
Jangan lupa sign Guestbook!!
Found any broken link? Wanna send me an e-mail?

iy_co@yahoo.com