Make your own free website on Tripod.com

Page ni maybe ambik masa agak lama untuk diupload. So, dicadangkan agar korang bukak
page ni kat window lain. Sementara nak menunggu tu bleh ler korang tengok page lain plak.

1. Universal Studio of Japan (USJ)
 


USJ dibuka secara rasmi pada 1 September 2000
seperti yang tertulis kat "batu bersurat" tu.
 


Jom terbang dengan basikal?!
 


Sebahagian daripada dunia ET yang serba fantasi.
 


Terminator 3D yang bleh buat certain orang panik (termasuk aku...)
 


Bangunan Moster Make - Up.
 


Persembahan pentas Mosters Make - Up yang menghiburkan.
 


Seghonoknya bebudak bila dapat bergambar dengan karektor
terkenal seperti Snoopy (aku pun nak gak...)
 


Telatah Woody Wood Pecker dalam Animation Celebration.
 


Woody dan pelukisnya?!
 


Gedegang!! Time ni ler bunyi letupan kuat kedengaran.
Nasib baik tak gugur jantung aku...Fuh!!
 


Aksi stunt diorang ni menarik...Dapat tengok real gitu!
 


Sebahagian daripada suasana kat Jurassic Park -The Ride nyer attraction.
 


Ha!Ha!Ha! Kepala dinosour spesis maner tah kuo terjulur...
 


Wooo!!! Time ni la air menyimbah kat muka memasing!
Tapi seronok, weh!! Saiko!!
 


Time bot ni terjun la yang paling best...
 


Jom masuk...rugi woo kalau tak nak masuk...
 


Ni la show Moster Rock N Roll! Fuh! Dasattt...
 


Nyanyian diorang memang kellesss!! Lagu pun best-best!
Antara attraction yang buat aku nak masuk 2 kali. Menghiburkan...
 


Back to The Future...(tapi aku tak sempat masuk daa...iskkk!!)
 


Sebahagian daripada kawasan bazaar tempat membeli-belah kat USJ. Aku sempat memborong
kejap kat sini sebelum blah.
 


Bye-bye USJ, aku dah nak balik daa time ni.

Around Osaka Castle

Back